10 padomu, ka likt vīrietim mīlēt tevi vēl stiprāk. Patiešām iedarbīgi!

Foto – Pixabay

Daudzi uzskata, ka tieši sievietei ir jādara viss, lai laulība vai attiecības ar partneri kļūtu stiprākas ar katru dienu. Patiesībā attiecības veido divi, tāpēc atbildība par panākumiem gulstas uz abiem partneriem!

Taču pastāv ne mazums viltību, kas palīdz sievietēm atslābināt vīrieti un radīt ap viņu komforta zonu. Tas nepavisam nav slikti, taču svarīgi atcerēties, ka sievietei nevajag upurēt savas emocijas vīrieša dēļ! Ja kaut kas tevi satrauc, par to ir vērts parunāt. Šodien mēs piedāvājam 10 paņēmienu, kas liks vīrietim mīlēt tevi vēl stiprāk!

1. Uzrunā viņu maigi
Daļai vīriešu nepatīk, ka viņus nosauc par zvēriņiem un citos mīļvārdiņos, bet tad, ja tavam partnerim tas iet pie sirds, tad neskopojies ar maigiem vārdiem. Izdomā kaut ko oriģinālu, kas liks viņam vēlēties dzirdēt šos vārdus atkal no tavas mutes.

2. Ļauj viņam būt galvenajam
Vīriešiem nepatīk, kad sievietes pārlieku izrāda savu autoritāti. Ikviens vīrietis alkst būt ģimenes galva. Tev šajā ziņā viņam ir jāpalīdz! Ļauj viņam pieņemt svarīgus lēmumus. Pat tad, ja tu esi autoritatīvāka personība, nevajag to izrādīt savam partnerim.

3. Iemācies atvainoties, kad tev nav taisnība
Prasme atzīt savas kļūdas palīdz izvairīties no skandāliem un nesaprašanās pāru attiecībās. Jā, lūgt piedošanu nav tik vienkārši, tomēr tas ir daudz labāk, nekā upurēt attiecības savas lepnības dēļ.

Pagatavo vīrietim gardu maltīti, kad viņam ir slikts garastāvoklis
Katram vīrietim ir vajadzīgas rūpes, īpaši tad, kad viņam kaut kas neiet tā, kā gribētos. Tās var būt problēmas darbā vai ar veselību, bet tev vienmēr jānāk talkā, vismaz iepriecinot mīļoto ar sīkumiem. Pagatavo viņam garšīgas vakariņas un padari vakaru labāku par aizvadīto dienu.

5. Nelūdz istabenei paveikt kaut ko tava mīļotā dēļ
Tev jārūpējas par savu vīrieti tā, lai viņš to redzētu un justu. Ja tu pārliec savus pienākumus uz citas sievietes pleciem, diez vai tas beigsies labi!

6. Raksti viņam īsus un pikantus vēstījumus
Pat tad, ja jums ir vairāki bērni, un esat pamēģinājuši daudz ko, tik un tā nevajag aizmirst, ka jums ir “jāsasilda” savas attiecības. Nepārtrauc pavedināt viņu, likt ilgoties pēc tevis un gribēt tevi. Dienas gaitā uzraksti viņam pāris pikantu e-pasta vēstījumu vai īsziņu.

7. Palīdzi viņam noģērbties
Protams, runa nav par visu apģērbu! Pēc grūtas darba dienas viņš atgriezīsies mājās un jums ir jāizveido kontakts. Vari palīdzēt savam vīrietim noņemt šlipsi vai žaketi, paglaudīt viņam muguru, noskūpstīt kaklu. Pastāv tik daudz veidu, kā sniegt mīļotajam cilvēkam baudu dažu sekunžu laikā.

8. Lūdzies par viņu
Gan lūdzies, gan atbalsti un jūti līdzi vīrietim, kad viņam gaidāma svarīga diena. Jūs esat pāris, bet tas nozīmē, ka par visu jums jācīnās kopā. Lai viņš jūt tavu atbalstu, jo tas ir ļoti svarīgi.

9. Ļauj viņam būt iniciatoram gultā
Vairākums sieviešu pierunā vīrieti nodarboties ar seksu, bet tas nav pareizi! Vīrietim ir jāsajūt, ka iniciators ir viņš. Pat tad, ja tas tā nav, izmanto viltības. Samīļo viņu, pavedini, liec tevi gribēt.

10. Atgādini viņam, ka jāparūpējas par saviem vecākiem
Sievietei ne tikai jāveido sava ģimene, bet jāatgādina mīļotajam, ka viņam jāparūpējas par saviem vecākiem. Tad tu iegūsi sava vīrieša vecāku atbalstu un kļūsi par patiesu ģimenes locekli, kurā visi rūpējas viens par otru!

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

Pievienot komentāru